tanitim@esenyurt.edu.tr +904449123

Hakkımızda

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi yılda üç kez yayınlanan, hakemli, açık erişimli elektronik akademik bir dergidir. Dergi yılda üç sayı olarak (Nisan – Ağustos- Aralık) elektronik ortamda yayınlanır. Derginin dili Türkçe olmakla birlikte İngilizce makalelere de yer verilir. Dergide akademisyenlerin yanı sıra uzman araştırmacıların makaleleri de değerlendirilir. Dergide yayınlanan makalelere DOİ numarası verilmektedir.

İstanbul Esenyurt University Journal of Health Sciences is an open-access electronic peer-reviewed academic journal published three times a year. The journal is published electronically in three issues per year (April, August, December). Although the language of the journal is Turkish, English articles are also accepted. The journal evaluates articles not only from academicians but also from expert researchers. Articles published in the journal are assigned a DOI number.